Italiaanse Bergkaas | Alta Badia

Normale prijs: 5,95

Special Price 5,25

Op voorraad

* Verplichte velden

  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €50!
  • Altijd vers gesneden en vers verpakt!
  • Meer dan 5000 tevreden klanten

Geschikt voor

  • Borrel
  • Brood
  • Koken
  • Zwangerschap

Kan bevatten

  • Ei
  • Melk
  • Lactose

Productinformatie

Over smaak, bereidingswijze, ingredienten en voedingswaarde

Alta Badia is gemaakt van verse koemelk uit de Alpen. Deze melk wordt geselecteerd uit een aantal lokale melkerijen. Hierna rijpt de kaas ongeveer 6 maanden, dit zorgt voor een kaas met een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is.

De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed. 

 

Ingrediënten 

 

Voedingswaarde per 100 gram

gepasteuriseerde KOEMELK Energie: 1704 kJ
melkzuurbacteriën Energie: 411kcal
zout Vetten: 33,5g
dierlijk stremsel W.v. Verzadigde vetzuren: 24,1g
conserveringsmiddel: lysozym Koolhydraten: <0,1g
  Suikers: <0,1g
  Eiwitten: 27,3g
  Zout: 1,70g
   

 

 

 

Kan bevatten

  • Ei
  • Melk
  • Lactose

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 225 door KiyOh