Gnocchi uit de wok met kaassaus

Boerderijkaas met fenegriek is een mild belegen kaas, waarbij de fenegriek zorgt voor een lichte nootachtige smaak. Door het grotere formaat blijft de kaas lekker romig en vol van smaak. De kaas wordt nog altijd op traditionele wijze gemaakt op de boerderij en dat proef je terug. Bestel hem snel online!


Ingrediënten (4 personen):
- 200 gram Boerderijkaas met Fenegriek
- 250 gram gnocchi
- 150 gram cherrytomaatjes
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 2 rode paprika's
- 200 gram champignons
- 1 teentje knoflook
- 250 ml volle melk
- 150 ml slagroom


Bereidingswijze:
Snipper de ui en snijd de courgette, paprika, knoflook en champignons in kleine stukjes. Rasp de kaas. Halveer de cherrytomaatjes. Bak de ui, cherrytomaatjes, champignons, paprika, knoflook en courgette in de wok. Voeg de melk en slagroom toe. Roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat ongeveer vier minuten koken. Roer de kaas erdoor, zodat het smelt. Bak in een andere koekenpan met wat olie de gnocchi goudbruin en gaar. Voeg toe aan de groentemix en schep goed door. Serveer warm.