Pompoenstamppot met Boer’n Trots Bospaddenstoel


Ingrediënten voor 4 personen:
- 1 pompoen
- 2 fris zure appels
- 2 el olijfolie
- 1 ui
- 2 tl peterselie
- 2 tl. gemalen komijn
- 1 kg kruimige aardappelen
- 100 ml melk
- ½ tl gemalen kaneel
- 200 gram Boer’n Trots Bospaddenstoel

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pompoen, de ui en de appel in stukjes en meng deze in een kom met zout, peper, olie en de komijn. Leg het mengsel op een beklede bakplaat en zet het in de oven voor ca. 20 minuten. Schil de aardappelen en kook ze in ca. 20 min gaar, giet de aardappelen af, kook ze droog en stamp ze fijn. Verwarm ondertussen de melk in een pannetje en voeg deze toe aan het aardappelkruim. Snijd de kaas in blokjes. Voeg vervolgens het pompoenmengsel, de kaas, de kaneel en de peterselie toe aan de aardappelpuree en spatel het voorzichtig door elkaar. Breng het op smaak met zout en peper.