Met dit warme weer zorgen wij ervoor dat alle pakketjes koel de deur uit gaan en worden voorzien van een koelelement!

De oorsprong

Het verhaal achter onze kaas

Van land tot klant
Wij van Kaas út Kollum willen dat iedereen kan genieten van de beste kaas dat ons kleine landje te bieden heeft. Daarom geldt onze filosofie van ‘land tot klant’. We weten de herkomst van onze kazen en staan garant voor de levering van perfecte kaas aan de klant, u dus. Mede door de vijftig jaar ervaring in de kaashandel weten we inmiddels ook waar onze klant behoefte aan heeft en daar willen wij graag aan voldoen. 

Een goede basis
De basis van onze heerlijke kaas ligt in smaakvolle pure melk van Hollandse koeien die goed behandeld worden. Dit levert gezonde en smakelijke melk op, waarvan de kaasmeesters onze heerlijke kaas kunnen maken. Bij ons geldt tevens dat de meeste kazen duurzaam geproduceerd zijn, oftewel kaas maken van kwaliteit met het oog op de toekomst. 

Een eerlijke prijs
Goede zorg voor de koe, het land en de boer zijn gezin, dat kent een prijs. Wij bieden de boeren en kaasbereiders daarom een goede, eerlijke prijs, zodat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te blijven leveren voor nu en in de toekomst. Dit geldt ook voor onze eigen werknemers, wij bieden hen graag een fijne werkplek aan, waar zij met liefde kunnen werken met onze producten. Een echt familie bedrijf, waarbij de meest ervaren collega’s vanaf de oprichting van het bedrijf nu nog steeds bij ons werken.

Authenticiteit
Onze boerenkazen worden nog op de boerderij bereid, met de kennis van generaties lang kaas maken. Onze Goudse kazen worden in de kaasmakerij bereid volgens een speciale selectie recepturen. Dan is er nog de rijping van de kaas, die zorgt voor smaakvorming. Dat gaat bij ons op traditionele wijze; in alle rust op houten planken in het pakhuis. Pas op de juiste leeftijd worden de kazen door de kaasmeester getest op smaak en kwaliteit en daar zijn wij bij betrokken. Wij willen niet eerder de kaas verkopen voordat deze de juiste smaak en kwaliteit heeft. Een echte vak specialisme en dat maakt onze kazen zo bijzonder! 

Vers van ’t mes
De geur en smaak van kaas vers van ’t mes is met niets te vergelijken. Uw bestelling snijden wij daarom vers van ’t mes af, alvorens wij het verzendklaar voor u verpakken. Alleen dan bent u verzekerd van optimale smaak en kwaliteit. Voor minder doen wij het niet!

Verrassend
Graag delen wij inspirerende tips en recepten met u. Deze vindt u op onze website, maar ook in onze themaboekjes en folders die wij met regelmaat meesturen. Ook leest u hierin over de herkomst van onze kazen en proberen we u een kijkje te geven in ons familiebedrijf. 

Vertrouwen
Vertrouwen is de basis van een goede relatie en dat moet je iedere keer weer waarmaken. Al meer dan 5000 vaste klanten weten Kaas út Kollum, zowel op de markt als in de webwinkel. Uw waardering, opmerking of klacht is voor ons van grote waarde. Wij werken elke dag aan duurzame relaties tussen ons en de klant, maar ook onderling. De betrokkenheid van ‘land tot klant’ is daarom bij ons niet zomaar een uitspraak, wij zijn er echt voor u! 

Nieuwsgierig geworden naar de geschiedenis van ons bedrijf? Wij doen hier ons verhaal.

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 268 door KiyOh