Italiaanse Bergkaas | Alta Badia

Productinformatie

Over smaak, bereidingswijze, ingredienten en voedingswaarde

Alta Badia is gemaakt van verse koemelk uit de Alpen. Deze melk wordt geselecteerd uit een aantal lokale melkerijen. Hierna rijpt de kaas ongeveer 6 maanden, dit zorgt voor een kaas met een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is.

De Alta Badia dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed. 

 

Ingrediënten 

 

Voedingswaarde per 100 gram

gepasteuriseerde KOEMELK   Energie: 1704 kJ
melkzuurbacteriën   Energie: 411kcal
zout   Vetten: 33,5g
dierlijk stremsel   W.v. Verzadigde vetzuren: 24,1g
conserveringsmiddel: lysozym   Koolhydraten: <0,1g
    Suikers: <0,1g
    Eiwitten: 27,3g
    Zout: 1,70g
     

 

 

 

Geschikt om te gebruiken bij:

  • Borrel
  • Brood
  • Koken
  • Zwangerschap

Allergenen (kan bevatten)

  • Ei
  • Melk
  • Lactose
 12,10 per 500g.

Op voorraad

* Verplichte velden

Liefde voor goed en lekker eten!

  • Gratis kaas bij iedere bestelling
  • garantie op luchtdichte verzending
  • Altijd vers gesneden
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 16.00 besteld, overmorgen in huis*

Hier heb ik zin in!

 12,10 per 500g.

Op voorraad

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 297 door KiyOh