Belgische Trappisten kaas

Productinformatie

Over smaak, bereidingswijze, ingredienten en voedingswaarde

De Trappistenkaas van “Echte Loo” is een milde roodbacteriekaas uit België. De kaas heeft een boterachtig en kruidig aroma. De kaas is halfhard waardoor deze lekker smeuïg is. Van oorsprong is het een traditionele kloosterkaas die alleen in kloosters werd bereid. De kaas wordt vandaag in een kaasmakerij in Passendale gemaakt.

België is bij uitstek het land van het bier. Deze kaas is daarom ook uitermate geschikt bij een trappistenbier of andere frisse Belgische biersoorten. De trappistenkaas kan op brood of door gerechten worden gebruikt, maar de kaas is op zijn best bij een goed glas bier of een licht fruitige witte wijn. U kunt de Trappistenkaas via deze pagina heel makkelijk online bestellen.

 

Ingrediënten

 

Voedingswaarde per 100 gram

gepasteuriseerde KOEMELK   Energie: 1394kJ
zout   Energie: 336kcal
zuursel   Vetten: 27,9g
microbieel stremsel   W.v. Verzadigde vetzuren: 17,9g
conserveermiddel: EI-LYSOZYME   Koolhydraten: 0,0g
kleurstof: annatto   Suikers: <0,0g
oppervlakte: roodbacterie   Eiwitten: 21,3g
    Zout: 1,60g
     

Geschikt om te gebruiken bij:

  • Borrel
  • Brood
  • Zwangerschap
  • Vegetariërs

Allergenen (kan bevatten)

  • Ei
  • Melk
  • Lactose
 13,15 per 500g.

Op voorraad

* Verplichte velden

Liefde voor goed en lekker eten!

  • garantie op luchtdichte verzending
  • Altijd vers gesneden
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 16.00 besteld, overmorgen in huis*

Hier heb ik zin in!

 13,15 per 500g.

Op voorraad

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 301 door KiyOh