Engelse cheddar

Productinformatie

Over smaak, bereidingswijze, ingredienten en voedingswaarde

Originele Engelse cheddar kaas die gebruikt kan worden als geraspte kaas of in de vorm van dunne plakjes. Vaak wordt dit product gebruikt voor recepten zoals een traditionele mac&cheese. De Engelse Cheddar heeft een milde smaak en geeft een mooie kleur aan uw gerecht. De naam Cheddar krijgt hij door de bereidingswijze van de kaas, waarbij men zout door de wrongel mengt (Cheddaring). Op deze pagina is deze kaas eenvoudig te bestellen. 

 

Ingrediënten 

 

Voedingswaarde per 100 gram

gepasteuriseerde KOEMELK   Energie: 1725 kJ
zout   Energie: 416kcal
zuursel   Vetten: 34,9g
microbieel stremsel   W.v. Verzadigde vetzuren: 21,6g
kleurstof: annatto   Koolhydraten: 0,1g
    Suikers: >0,1g
    Eiwitten: 25,4g
    Zout: 1,70g
     

 

 

 

Geschikt om te gebruiken bij:

  • Borrel
  • Brood
  • Koken
  • Zwangerschap
  • Vegetariërs

Allergenen (kan bevatten)

  • Melk
  • Lactose
 8,85 per 500g.

Op voorraad

* Verplichte velden

Liefde voor goed en lekker eten!

  • Gratis kaas bij iedere bestelling
  • garantie op luchtdichte verzending
  • Altijd vers gesneden
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 16.00 besteld, overmorgen in huis*

Hier heb ik zin in!

 8,85 per 500g.

Op voorraad

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 297 door KiyOh