Taleggio D.O.P.

Productinformatie

Over smaak, bereidingswijze, ingredienten en voedingswaarde

Deze kaas is één van de weinige roodschimmelkazen die in Italië wordt gemaakt. De kaas heeft om en nabij 40 dagen gerijpt en is elke keer weer een verrassing qua smaak door zijn bijzondere schimmelcultuur. De korst van de kaas (die u mee kunt eten) maakt de kaas lekker pittig. Dit in combinatie met het zachte aromatische zuivel geeft de kaas zijn unieke smaak. U kunt de kaas goed gebruiken door gerechten, maar is bovenal erg lekker op een kaasplankje met rijpe peren. Om het zo Italiaans mogelijk te houden kunt u de kaas ook erg goed combineren met hete polenta.

 

Ingrediënten 

 

Voedingswaarde per 100 gram

gepasteuriseerde KOEMELK   Energie: 1260kJ
zout   Energie: 294kcal
zuursel   Vetten: 25,0g
dierlijk stremsel   W.v. Verzadigde vetzuren: 16,8g
    Koolhydraten: 0,1g
    Suikers: <0,1g
    Eiwitten: 18,0g
    Zout: 2,18g
     

 

 

 

Geschikt om te gebruiken bij:

  • Borrel
  • Koken
  • Zwangerschap

Allergenen (kan bevatten)

  • Melk
  • Lactose
 11,15 per 500g.

Op voorraad

* Verplichte velden

Liefde voor goed en lekker eten!

  • garantie op luchtdichte verzending
  • Altijd vers gesneden
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 16.00 besteld, overmorgen in huis*

Hier heb ik zin in!

 11,15 per 500g.

Op voorraad

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 304 door KiyOh