Winkelwagen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Jong belegen nagelkaas

Productinformatie

Over smaak, bereidingswijze, ingredienten en voedingswaarde

Belegen nagelkaas is een middel pittige kruidenkaas met komijn en kruidnagel. De kaas is lekker hartig van smaak door de combinatie van deze kruiden met de kaas. Hij is stevig qua structuur zoals een echte Friese nagelkaas hoort te zijn en nog steeds goed te snijden met de kaasschaaf. Dit komt doordat hij van oorsprong iets minder vet bevat. Dit doet men echter om praktische redenen, namelijk om ervoor te zorgen dat de kruiden niet naar de bodem zakken.

De Belegen Nagelkaas wordt in Workum gemaakt, een echte Friese nagelkaas dus. Deze kaas wordt nog altijd op traditionele wijze gemaakt en heeft nog altijd dezelfde vorm en afmetingen. De vorm van de kaas wordt ook wel bestempeld als kanterkaas, dit om de hoekige randen van de kaas. Nagelkaas wordt vaak gegeten op roggebrood en volkorenbrood, maar kan ook zeker bij een kaasplankje, of door gerechten.  

 

Ingrediënten

 

Voedingswaarde per 100 gram

Gepasteuriseerde koemelk   Energie: 1396,0kJ
Zout   Energie: 336,0kcal
0,7% komijn   Vetten: 25,4g
0,5% kruidnagel   W.v. Verzadigde vetzuren: 15,2g
Zuursel   Koolhydraten: 0,1g
Microbieel stremsel   Suikers: <0,1g
Kleurstof: carotenen   Eiwitten: 26,7g
    Zout: 2,73g
     

Geschikt om te gebruiken bij:

  • Borrel
  • Brood
  • Zwangerschap
  • Vegetariërs

Allergenen (kan bevatten)

  • Melk
  • Lactose
 6,45 per 500g.

Op voorraad

* Verplichte velden

Liefde voor goed en lekker eten!

  • Gratis kaas bij iedere bestelling
  • garantie op luchtdichte verzending
  • Altijd vers gesneden
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 16.00 besteld, overmorgen in huis

Hier heb ik zin in!

 6,45 per 500g.

Op voorraad