Met dit warme weer zorgen wij ervoor dat alle pakketjes koel de deur uit gaan en worden voorzien van een koelelement!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Verzendtarieven via onze webwinkel (in Nederland, België en Duitsland): 

- Tot 30 kg. € 3,50,-
- Bestellingen boven € 50,- gratis verzending in Nederland, België en Duitsland tot 30 kg. Overige landen in overleg. 

Klantenservice

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 0511-453260. U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar info@kaasuitkollum.nl. 

Het verzenden van kaas

Wij snijden de kaas vers voor u af en verpakken het met de grootste zorg. Dit gebeurt doormiddel van vacuüm zakken. De kaas behoudt hierdoor de versheid, zodat wanneer het bij u aankomt u kunt genieten van echt verse kaas. Dit gebeurt met al onze producten die we verzenden en het bevat geen conserveringsmiddelen. Het grootste voordeel van vacuümzakken is dat ze bestand zijn tegen grote temperatuurverschillen (erg handig voor in de hete zomermaanden). Bij extreme hitte wordt de kaas voor de zekerheid verpakt in een speciaal Coolpack.

Wij garanderen snelle levering. Na betaling wordt u bestelling diezelfde dag nog verwerkt en verzonden (op werkdagen) door DPD. Het is dan voor 99% zeker dat u uw pakketje binnen 48 uur binnen heeft. 

Betaling en betalingsmogelijkheden

Wanneer u betaalt met IDEAL heeft u de kaas het snelste in huis, de kaas wordt dan dezelfde dag nog verzonden (op werkdagen). U kunt ook kiezen voor een vooruitbetaling en dan is de maximale levertijd 3 werkdagen na betaling. Bij alle betaalmethodes worden de producten verzonden als de betaling helemaal is afgerond. 

Bezorging

Tevredenheid van onze klanten staat voorop en daarom hebben wij gekozen voor DPD Pakketservice als bezorgende partij voor uw bestellingen. Zij bieden de unieke bezorgservice DPD Predict waarmee u zelf kunt bepalen wanneer de bezorger voor uw deur staat. Op de dag dat uw pakket wordt bezorgd, wordt u geïnformeerd over het tijdstip wanneer u uw pakket kunt verwachten. Als u niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen dan kunt u uw bestelling de volgende dag afhalen bij het dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Op dpdpredict.nl/ kunt u aan de hand van uw 14-cijferige pakketnummer zien hoe laat u uw pakket kunt ophalen. 

Optimaal gebruik maken van DPD predict

Op de dag van bezorging wordt u per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak waarin de bezorging zal plaatsvinden. Om optimaal gebruik te maken van DPD Predicht vragen wij u uw mobiele nummer in te vullen in het veld telefoonnummer, deze wordt gebruikt om u regelmatig via SMS op de hoogte te brengen van waar uw pakket zich bevindt en wanneer u deze kunt verwachten. Uw telefoonnummer wordt alleen voor DPD Predict gebruikt en wordt in geen geval aan derden verstrekt.

Afleveren op een postbusadres of verzenden naar een antwoordnummer is met DPD Predict helaas niet mogelijk. 

Bezorging pakket

Met DPD Predict heeft u op de dag van verzending tot middernacht de tijd om uw bezorginstructie te wijzigen. U heeft de volgende mogelijkheden:

Bezorgen op een andere dag
Indien u uw bestelling op een werkdag voor 16:00 uur betaalt dan versturen wij deze dezelfde dag. Dit betekent dat uw bestelling de volgende dag bij u wordt aangeboden. komt u dat niet goed uit, maak dan voor 00:00 uur ’s avonds een andere afspraak via nieuwelevering.nl. U kunt dan zelf aangegeven welke dag wel schikt.

Bezorgen op een ander adres
Wilt u uw pakket op een ander adres in Nederland laten bezorgen, bijvoorbeeld bij de buren of op het werk? Geef eenvoudig door waar u uw pakket wilt ontvangen. Wanneer de nieuwe postcode binnen het gebied van hetzelfde bezorgdepot valt, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag bezorgd. Valt de postcode binnen het gebied van een ander DPD bezorgdepot, dan wordt uw pakket meestal binnen twee werkdagen bezorgd.

Neerzettoestemming
U kunt er ook voor kiezen om de DPD chauffeur toestemming te geven uw pakket neer te zetten op een veilige locatie op uw adres.

Ophalen bij een Pickup parcelshop
Wilt u uw pakket liever zelf ophalen wanneer het u uitkomt? Laat het dan bezorgen bij een Pickup parcelshop van uw keuze. U wordt geïnformeerd wanneer uw pakket klaar ligt. U moet het pakket dan binnen zeven dagen ophalen. Meer informatie vindt u hier. 

Bezorging op zaterdag

Met DPD Predict wordt uw bestelling in Nederland van maandag t/m zaterdag gratis bezorgd. Voor een bezorgadres in België en Duitsland kunnen wij levering op zaterdag helaas niet gratis aanbieden. Hiervoor vragen wij een bijdrage van €7,95 per bestelling. Kiest u niet voor een zaterdag levering dan wordt uw bestelling niet op zaterdag, maar op maandag bezorgd.

Niet thuis?

Indien DPD u toch niet thuis aantreft, dan zal uw bestelling worden bezorgd bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Mocht dit het geval zijn dan zult u in de brievenbus een briefje aantreffen waarop de benodigde gegevens staan waarmee u weet waar en wanneer u uw bestelling kunt afhalen.

 Belangrijke links en informatie rondom de bezorging van uw pakket:


Klachten?

Mocht u, ondanks onze zorgvuldige manier van werken, toch nog klachten hebben over een product of levering, dan kunt u ons daarover van maandag t/m vrijdag telefonisch op de hoogte stellen op het nummer 0511-453260. Uiteraard kunt u ook ons een email sturen naar info@kaasuitkollum.nl. 

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 268 door KiyOh