Zwitserse Appenzeller kaas

Productinformatie

Over smaak, bereidingswijze, ingredienten en voedingswaarde

Deze Zwitserse kaas komt uit het Appenzellerland en het recept van deze kaas is één van de best bewaarde geheimen van Zwitserland. De Appenzeller kaas is gemaakt van rauwe melk en heeft in een pekelbad gelegen met meer dan dertig kruiden. Het is een kaas die perfect is als dessertkaas maar die ook heerlijk is in een authentieke fondue. In combinatie met de kazen Gruyère en Emmenthaler geeft de Appenzeller een voller aroma aan de kaasfondue. Benieuwd naar de smaak? Deze Zwitserse kaas is online te bestellen op deze pagina.

Aan de foto van de kaas kunnen geen rechten ontleend worden. De bestelde producten kunnen afwijken van de foto (etikettering).

Bij de variant 'een hele kaas' is in dit geval een spie van circa 1.5 kilogram bedoeld tegen een gereduceerde kiloprijs.

 

Ingrediënten 

 

Voedingswaarde per 100 gram

rauwe KOEMELK Energie: 1630kJ
zout Energie: 392kcal
zuursel Vetten: 32,0g
dierlijk stremsel W.v. Verzadigde vetzuren: 19,2g
  Koolhydraten: 0,1g
  Suikers: <0,1g
  Eiwitten: 25,0g
  Zout: 1,55g
   

 

 

 

Geschikt om te gebruiken bij:

  • Borrel
  • Brood
  • Koken
  • Zwangerschap

Allergenen (kan bevatten)

  • Melk
12,95 per 500g.

Op voorraad

* Verplichte velden

Liefde voor goed en lekker eten!

  • Gratis kaas bij iedere bestelling
  • garantie op luchtdichte verzending
  • Altijd vers gesneden
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 16.00 besteld, overmorgen in huis

Hier heb ik zin in!

12,95 per 500g.

Op voorraad

Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 278 door KiyOh